A servery space to rival any Farm Shop

The new food hall not only features a new look and feel for the head offices at NFU Mutual, but also a new food concept.

We were inspired by local farm shops, featuring individual counters and stations to form destination zones. All with a relaxed and eclectic feel.

The bespoke fabrication follows this style, with shaker style frontages, farm house tables, rustic timber finishes and bespoke lighting gantries. The result is a space which feels inviting, relaxed and natural, with a variety of food offers.

The colour palette of soft greys, beige, white and creams allow for a calming, natural feel, with washed timber, rustic oak chopping blocks and bespoke aged ladders all woven throughout to create a space to rival any farm shop.

The customer journey has been analysed and studied to allow for a more relaxed lunch time experience. A mixture of served and self-served counters let the food take centre stage, with a grab & go, deli counter, salad island and soup station all creating different destination points. Additional self-serve tills help to speed up service, with wide open customer paths allowing the space to not feel too crowded or cramped.

This phase concludes our 3 phased fit out for NFU Mutual, and really helps to tie all 3 areas together. It is calm, considered and customer focused.

Wanna get in touch? Let's talk

Project Details

  • February 2024
  • New Food Hall Concept
  • Full Turnkey project

Before and After

BEFORE
AFTER